Dovolená na Kosu, která mě nestála ani korunu :)

19.06.2016 15:21

Když jsem se na konci loňského dubna zaregistrovala u Eurony, asi jsem až tak úplně netušila, co všechno se následně změní. Registraci jsem zvolila proto, že jsem chtěla vyzkoušet české výrobky, které výborně fungují, krásně voní a ještě jsou ekologické. A právě registrace mi umožnila nakupovat přímo od výrobce za velkoobchodní ceny bez jakýchkoli povinností typu pravidelných nákupů, což mi vyhovovalo a tak jsem si ji nechala od kamarádky zařídit.
Výrobky se mi velmi osvědčily, domácnost byla čistá a voňavá s minimální námahou (ano, uklízím nerada a nestydím se za to). Začala jsem zvažovat možnost, že bych se Euroně mohla věnovat víc a něco si přivydělat. Má práce výživového poradce mě sice bavila, ale přece jen byla hodně časově náročná, pokud bych se jí věnovala naplno. Protože jsem ovšem chtěla trávit také čas se svou rodinou, naplno jsem ji nedělala. A výsledek?  Logický, jako u většiny lidí, kteří pracují takříkajíc sami na sebe. Když nepracujete, nic si nevyděláte. Nechat se zaměstnat nepadalo do úvahy, protože vídat děti jen o víkendu a po večerech pro mne bylo nepřijatelné, a navíc bych na tom nebyla finančně o mnoho lépe, než když jsem dělala jídelníčky.
Přivýdělek ve formě spolupráce s Euronou mi proto přišel jako zajímavý nápad a tak jsem to zkusila. Nic jsem neriskovala – řekla jsem si, že když to nevyjde, budu tam, kde jsem teď, takže o nic nejde. A jak to dopadlo? Po roce a měsíci spolupráce jsem se za odměnu dostala na Dovolenou snů na řecký ostrov Kos, kam jelo 45 nejúspěšnějších „Euroňáků“. Vtipné na tom je, že když loni na dovolenou za odměnu letěly kolegyně a já jim v dobrém opravdu hodně záviděla, bylo mi řečeno, že za rok na sto procent letím taky. Tvářila jsem se značně pochybovačně, že to přece není možné, abych já... Pak jsem si ale řekla, že proč vlastně ne - a ono to vyšlo!
Závěr? Kdo chce v životě něčeho dosáhnout a ví PROČ, nemůže neuspět. Mé PROČ bylo od začátku jasné – svoboda časová i finanční. Chci být se svými dětmi, když to potřebují, neřešit, kam s nimi o prázdninách a co dělat, když jsou „už zase“ nemocné. Dovolená na Kosu byla k tomu všemu už jen příjemný bonus. A co vy? Znáte to své PROČ?

Užijte si nádherné léto plné krásných voňavých zážitků!

 

NAKUPUJTE ZA VELKOOBCHODNÍ CENY - uveďte vstupní heslo pro hosta 420-8371524955

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny