Připravit...pozóóór...slavíme!

28.08.2015 10:29

Proč? Protože právě vychází nový katalog Eurona plný toužebně očekávaných novinek. Nebudu vás dlouho napínat a jdu rovnou k věci, resp. k tomu, co máme nového :) :

 

•    Aviváž s kondicionérem Diamond Sky (kód 1144) – kromě krásné vůně na ní oceníte, že se jedná o speciální ANTIALERGICKOU parfemaci (neobsahuje složky, na které alergici nejvíce reagují). Aviváže od Eurony obecně alergizují minimálně, ale tato je ještě speciálně upravená. Navíc je parfém v této aviváži stabilizovaný, takže vám prádlo vydrží vonět ještě 3 týdny po vyprání.
•    Sašetka Diamond Sky (kód 1145)
•    Impregnace na softshell a voděodolné membrány (kód 1146) – dlouho očekávaný výrobek :). Oproti konkurenci, která používá škodlivý fluorid uhličitý a hnací plyny jako je propan butan, jsou v našem výrobku siloxany (laicky řečeno - vytváří "silikonovou" vrstvu, která odráží vodu) a emulgátory, které na druhou stranu způsobí přilnutí k povrchu. Zároveň umožňuje prodyšnost materiálu. Je vždy ale nutné impregnovat vyprané oblečení, jinak si zaimpregnujeme prach a špínu, čímž voděodolnost materiálu samozřejmě snížíme.
•    Pohotovostní žehlička (malá - kód 1148 i velká - kód 1147) v parfemaci Cashmira
•    Univerzální úklidový čistič s parfemací New Wave (kód 3236) – „univerzál“ v 500 ml balení na opakovaná přání zákazníků :).

•    Parfém do vodních vysavačů s vůní Livienne (kód 3235) – je-li luxusní prémiová vůně Livienne vaší oblíbenou, můžete si ji užívat i při vysávání

•    Odstraňovač cemento-vápenatých povrchů v novém 500 ml balení (kód 3237) - pokud malujete, neznám nic lepšího na následný úklid! Výborný i na čištění akvárek.
•    Čistič plastů (kód 3238) – také nově v 500 ml balení a navíc s praktickým rozstřikovačem ke snadnější aplikaci. Doporučuji používat pravidelně, aby váš plastový nábytek nebo okna vydržela co nejdéle jako nová. Poradí si i s letitou špínou (vyčistil starou plastovou židli, která stála zákaznici 10 let na balkoně, a do bílé barvy měla hodně daleko), ale prevence je přece jen méně namáhavá :).
•    Prostorová aromatika New Wave! (kód 3239), Meruňková kráska (kód 3240) a Magická láska (kód 3241) - aromatika mají nové složení, aby déle a lépe voněla.
•    Hydratační pleťové tonikum (kód CC6666) a Čistící pleťový gel (kód CC6667) z řady New Uniqua – pozor, bude v prodeji až od 20.9.
Spousta výrobků byla inovována – některé mají nové vlastnosti, některé design, některé oboje :). Máme nové vzorečky – můžete vyzkoušet krémy New Uniqua a také Univerzální čistič. Vzoreček nové aviváže Diamond skye dostanete automaticky jako dárek, pokud v září objednáte alespoň za 1599,- Kč v katalogových cenách.
Na nový katalog se můžou registrovaní zákazníci, kteří udělali v posledních 3 měsících alespoň jeden nákup, těšit v pondělí 31.8., kdy ho najdou ve schránce. Ostatní jej budou mít automaticky v balíku, pokud objednají od 1.9. do 18.9.
Zákazníkům, kteří se budou registrovat nově, přijde spolu se zbožím už od pátku 28.8., samozřejmě také zdarma.

 

 

 

NAKUPUJTE SE SLEVOU - uveďte vstupní heslo pro hosta 420-8371524955

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny