Bez čeho bych už na dovolenou nejela

03.08.2015 12:14

Prázdniny se překlopily do své druhé poloviny, dovolené jsou v plném proudu a počasí nám tentokrát opravdu přeje. Před týdnem jsem se vrátila z cest po Římě a Toskánsku, a protože jsem s sebou vezla několik výrobků od Eurony k otestování, podělím se o zkušenosti, než zase zmizím na cesty po Čechách. Nejprve však musím zmínit své nadšení z práce „sama na sebe“ – neumím si představit mít nárok na volno 5 týdnů v roce a jako matka dvou školou povinných dětí složitě řešit, kam s nimi o prázdninách. V případě zájmu se ráda podělím o tipy, jak si umožnit podobný životní styl :).

Co jsem tedy na dovolenou vzala a co se nám osvědčilo? Největší nadšení dětí i nás dospělých bylo jednoznačně z Aloe vera S.O.S. spreje, který nás opakovaně zachránil, když jsme se i přes opalovací krém s faktorem 50 nejprve v Římě, a pak i u moře, celkem ošklivě spálili. Okamžitě po návratu z výletu/koupání a osprchování jsem všem včetně sebe nastříkala postižená místa a během velmi krátké doby to přestalo bolet, což jsem ocenila hlavně v případě dětí. Spáleniny jsem natírala opakovaně několikrát denně a díky tomu jsme se, k mému velkému překvapení (u sebe jsem něco takového ještě nezažila), nikdo ani nezačal loupat.

Dále jsme byli všichni vybaveni repelentními náramky a opět musím velmi chválit, štípanců jsme oproti minulým letům měli naprosté minimum. Těch pár, co jsme přece jen ulovili, jsem ošetřovala opět SOS sprejem, který mi je podstatně sympatičtější než např. Fenistil z lékárny (navíc jsem se snažila vzít s sebou co nejmenší možné množství věcí, takže jsem často volila ty víceúčelové) a udělal naprosto stejnou službu – svědění ustalo. Také jsem ho používala jako pleťovou vodu, když mi došla ta, co jsem měla s sebou a byla jsem natolik spokojená, že jsem si objednala další balení, které mám převážně k tomuto účelu.

Dobrou zkušenost jsme udělali i s Aktivním chladivým konopným krémem, který jsem koupila kvůli osvěžení unavených nohou po výletech. Nejvíc jsme ho s manželem ocenili po ušlapání 23 kilometrů po rozpáleném Římě, to jsme si chladivý pocit na nohách opravdu užili :). Kamarádce pro změnu zklidnil velmi nepříjemnou sluneční alergii. Pokud plánujete aktivní dovolenou s pěší turistikou, jistě vám krém udělá neocenitelnou službu.

Posledním, co mi velmi zpříjemnilo cestování, jsou prostorová aromatika. Souvisí to s mým přecitlivělým nosem – velmi špatně totiž snáším jakékoli nelibé pachy včetně těch v hotelových pokojích, takže s sebou vždy nějaké aromatikum vozím/nosím v kabelce. Teď v létě je mým favoritem Ledový vítr – lehká, osvěžující vůně. Vždy po příjezdu na místo ubytování   jsem celý prostor vystříkala výše zmíněnou vůní a hned jsme se cítili jako doma :).

Veškeré výrobky od Eurony můžete koupit buď u mě, nebo v eshopu na stránkách www.euronabycerny.com - tam pro okamžitou slevu zadejte vstupní heslo od poradce 420-8371524955.

Ráda zodpovím případné dotazy dotazy týkající se produktů a všem přeji nádherné léto plné voňavých zážitků nejen s Euronou :).

 

 

NAKUPUJTE SE SLEVOU - uveďte vstupní heslo pro hosta 420-8371524955

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny