Ne, Eurona skutečně NENÍ drahá

11.05.2018 10:15

Chápu, pokud jsme zvyklí nakupovat v běžné drogerii, může se to tak jevit. Když ale pochopíme, jak Eurona funguje a jak s ní zacházet, už si to myslet nebudeme - my, ani nikdo jiný. I to je jeden z důvodů, proč se Eurona neprodává v obchodě, ale přes poradce nebo přes firemní e-shop (to v případě, že chcete nakupovat ihned levněji), kam vás v ideálním případě zaregistruje člověk, který výrobky zná, sám používá a je ochotný vám vše ukázat. Abychom nezůstali jen u teorie, jeden příklad z praxe:

Univerzální úklidový prostředek stojí 229,- Kč, je ho litr. Člověk, který Euronu nezná a je zvyklý kupovat úklidové prostředky v řádu desetikorun, se celkem oprávněně vyděsí. Když se ale dozví, že výrobek je silný koncentrát, a že z toho litru získá 33 lahví prostředku, takže jedna ta půllitrová láhev ho vyjde na 7,- Kč, hned to vypadá jinak :). Pro představu - naší čtyřčlenné rodině to litrové balení univerzálu vydrží skoro rok a půl, a to s ním dělám opravdu skoro všechno - umývám podlahu, utírám prach, kuchyňskou linku, myji sporák...

Druhý a poslední příklad jsou prací prášky, které jsou bez plnidel, tzn. obsahují pouze účinné látky, nic navíc. Balení 935 g stojí 269,- Kč, na první pohled malé a drahé. Pokud máme někoho, kdo nám ukáže, jak se prášek používá, je opět všechno jinak. Prášku se totiž dává tak málo, že vydrží na 35-40 praní. V naší rodině ten na barevné vydrží 4 měsíce, bílý 8. S tím, že mi nezabírají místo v koupelně, jako ty obří pytle z drogerie a nemusím je odnikud tahat, protože mi je GLSko doveze až domů.

Takhle bych mohla pokračovat, stejně to totiž funguje s pracími gely, avivážemi, čističem koupelny atd. atd. A závěr? Ano, Eurona je drahá, a hodně - v případě, že nemáte nikoho, kdo vám ukáže, co a jak, a tak ji používáte stejně, jako běžnou drogerii. Pokud takového člověka máte, jejím používáním naopak výrazně ušetříte :).

 

 

NAKUPUJTE ZA VELKOOBCHODNÍ CENY - uveďte vstupní heslo pro hosta 420-8371524955

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny