O Miládce aneb když se chce, všechno jde

30.06.2019 20:06

Tohle bude asi trochu delší, takže pokud nemáte čas nebo náladu se chvíli zastavit a číst, asi to raději přeskočte :). Rozhodla jsem se totiž při neděli podělit o jeden příběh:

Mám kolegyňku a dovolím si už říci, že i přítelkyni Miládku Kotlanovou z jedné malé obce nedaleko Žatce. Seznámily jsme se loni na podzim díky FB, resp. seznámila nás jedna naše společná známá, kterou znám pouze virtuálně, naživo jsme se nikdy neviděly. Miládka má spoustu zdravotních problémů, možná bude mít díky tomu i invalidní důchod. Dalo by se pochopit, kdyby z toho byla špatná, seděla doma a stěžovala si. Ale to ona ne. Rozhodla se, že se bude věnovat něčemu, co ji baví, díky čemu bude moct pomáhat druhým a čím pomůže i sobě, aby nebyla odkázaná na důchod, buď invalidní, nebo jednou i ten "klasický".

A tak se pustila do Eurony. Nejdřív jen tak opatrně, aby zjistila, o co vlastně jde a tak nějak si to otestovala. Možná i mě, jestli nejsem nějaká divná :D - ale to hádám, to neřekla. Naprosto bych to pochopila, přece jen jsem pro ni byla neznámý člověk a opatrnost je na místě, ve virtuálním světě fakt kolikrát nevíte, na koho narazíte.

Eurona i já jsme asi prošly a v lednu se do toho Miládka opřela naplno. A víte, co se stalo dnes? Dnes pokořila 12% provizní stupeň, což v praxi znamená, že její skupina dělá měsíční obrat minimálně 60 000,- Kč. V malé obci, kde žije cca 600 obyvatel, a s drogerií, kde se jedná o stokorunové položky, ne nějaké závratné sumy (takže si představte množství výrobků, které udělá takový obrat).

A proč to píši? Protože za ty víc než 4 roky, co jsem si vybrala Euronu jako moje ne zaměstnání, ale poslání (může to znít nadneseně, ale tak to cítím, pomáhat druhým ženám žít tak, jak si přejí, považuji za poslání), jsem slyšela stovky výmluv, proč něco nejde. Od zdravých lidí v nejlepších letech, kterým nic nechybí a nemají žádný handicap krom toho, že se jim prostě dostatečně nechce.

Proto smekám pomyslný klobouk před lidmi, jako je Miládka, kteří navzdory ne úplně šťastným kartám rozdaným od osudu nesedí a nebědují, ale dělají něco pro to, aby se jim a jejich blízkým dařilo líp. Vím, že z ní bude skvělá top manažerka, protože má lidem co předat - i kdyby "jen" ten nezdolný optimismus, že když člověk chce, dokáže všechno na světě. Miládko, moc si vážím toho, že jsi má přítelkyně a těším se na tvé další úspěchy - jsem si jistá, že na sebe nenechají dlouho čekat .

 

 

 

Chcete získat veškeré možné výhody? Při nákupu ve firemním e-shopu zadejte při vyplňování dodacích údajů (adresa apod.) heslo pro hosta 420-8371524955, nebo mi napište na pavlina@vonavybyt.cz. Ráda zkontroluji, zda vám nechybí třeba odměrky apod., spočítám, kolik přesně zaplatíte za svůj nákup a poradím se vším, co budete potřebovat :).

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny