OLEJ VHODNÝ PRO EKZEMATIKY

20.12.2023 16:08

Dalším mým oblíbencem je MERUŇKOVÝ OLEJ, který ocení zejména ti s citlivou pletí, ekzematici a maminky malých dětí. Zkoušeli jste ho už? Je vynikající pro regeneraci suché, případně popraskané a problematické pokožky a je výborný i po opalování. Pro své zvláčňující účinky je doporučovaný k mazání dětí již od narození.

 

Meruňkový olej je opravdový poklad s vysoce regeneračními účinky. Obsahuje velké množství nenasycených mastných kyselin a pokožce dodává velké množství vitamínu A a E. Pleť bohatě vyživuje a intenzivně hydratuje, díky čemuž ji udržuje dlouhodobě vláčnou a propůjčuje jí svěží, mladistvý vzhled.

 

Bez obav ho můžete opatrně vetřít i do jemné kůžičky okolo očí, nebo jej použít na masáže či do vlasů. Jeho velkou výhodou je, že nezanechává pocit mastnoty.

 

TIPY:
  • Péče o pleť: Jemně vmasírujte do navlhčené pokožky obličeje, případně i celého těla nejlépe jako součást každodenní péče nebo po opalování a nechte vstřebat.
  • Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, pak opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu je umyjte dvakrát za sebou šamponem.

 

Za studena lisovaný meruňkový olej v bio kvalitě můžete objednat zde. Pro získání velkoobchodních cen nezapomeňte zadat při první objednávce Eurona ID 420-8371524955.