PARÁDNÍ POMOCNÍK NEJEN PŘI EKZÉMU

22.02.2024 15:55

Trpíte vy nebo někdo z vašich blízkých ekzémem? A vyzkoušeli jste už náš přírodní hedvábný balzám? Můžete ho použít jak na obličej v nepříznivém počasí, tak i jako akutní pomoc přímo na místa s problematickou pokožkou (ekzém, vysušená kůže, lokty, ruce, chodidla, vysušené rty). Balzám obsahuje aloe vera máslo, šípkový a brutnákový olej.

 

Pojďme se na tyto složky podívat blíže:

 

  • Aloe vera máslo je vyrobeno z kokosového oleje a výtažku z aloe vera.  Jedná se o známou uklidňující přísadu, která se používá k léčbě jizev a popálenin už po staletí.

 

  • Šípkový olej výrazně podporuje regeneraci poškozené kůže a zároveň hydratuje. Je výborný i na strie a dokonce pomáhá i s pigmentovými skvrnami.

 

  • Brutnákový olej má velmi pozitivní účinky při léčbě kožních onemocnění, především atopického ekzému, lupénky a akné. A jestli si říkáte, že nevíte, jak vypadá brutnák, tak už vítě - je to ta modrá rostlinka na obrázku :).

 

Shrnuto  a podtrženo – balzám je poklad, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Zakoupit ho můžete tady.

 

NEZAPOMEŇTE!  V případě kožních problémů či alergií vřele doporučuji převést celou domácnost na šetrnější, nedráždivé produkty. Za nejdůležitější považuji prací prostředky – oblečení se přímo dotýká kůže a proto opravdu hodně záleží na tom, v čem je vyprané.