Používáte rostlinné oleje na pleť?

30.06.2023 09:35
Já je miluju :).  A používám je už asi 25 let, od doby, kdy jsem byla na konci devadesátek na kurzu pana Karla Hádka, abych pak plná nadšení vystudovala jako jedna z prvních Institut aromaterapie, který v té době byl na samém počátku své činnosti. Od té doby se datuje má láska k přírodní kosmetice, zvláště pak k rostlinným a éterickým olejům a hydrolátům.
 
 
Proto mě moc potěšilo, když i Eurona zařadila do své nabídky čtyři kosmetické rostlinné oleje, navíc za studena lisované a v bio kvalitě. Jedním z té čtyřky je dýňový olej, který je výjimečný díky svému obsahu zinku. Ten podporuje regeneraci a působí revitalizačně na problematickou pokožku. Pomáhá při akné, posiluje pokožku a předchází vzniku pupínků a černých teček.
 
 
Dýňový olej je velmi vhodný i pro zralou pleť, protože obsahuje tu správnou kombinaci přírodních látek, které působí proti degenerativním procesům a proti stárnutí pleti. Regenerační a antioxidační účinky zinku a dalších minerálů podporuje i vysoký obsah vitaminu E.
 
  • Chcete pevné nehty? Vmasírujte kapičku dýňového oleje do nehtových lůžek, oblečte si bavlněné rukavice a nechte působit přes noc.
  • Padají vám vlasy? Vmasírujte dýňový olej do vlasové pokožky, posiluje kořínky a působí proti padání vlasů. A můžete si dopřát i komplexní olejový zábal pro hebké a lesklé vlasy.
  • Trápí vás pupínky nebo jizvičky po akné? Zkuste dýňový olej místo nočního krému. Můžete ho použít i jako prevenci strií např. v těhotenství.

 

DŮLEŽITÉ! Rostlinné oleje používejte vždy na navlhčenou pleť (lze použít vodu, hydrolát nebo přírodní pleťovou vodu) a stačí opravdu malinko – mám normální, lehce sušší pleť a na obličej i krk mi stačí 3, max. 4 kapičky oleje. Zkoušejte, experimentujte, hrajte si :).
 
 
Máte k olejům jakékoli dotazy? Ptejte se, ráda odpovím, ohromně mě to baví :).
 
 
Za studena lisovaný dýňový olej v bio kvalitě můžete objednat zde. Pro získání velkoobchodních cen nezapomeňte zadat při první objednávce Eurona ID 420-8371524955.
 
 
 
Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny