Proč je Eurona ta nejlepší volba aneb co jsem si uvědomila za koronakrize

25.04.2020 12:46

Koronavirus. Slovo skloňované poslední dva měsíce od rána do večera. Neviditelný nepřítel, který ovlivnil naše životy způsobem, který většina z nás nikdy nezažila. A co s tím vším má společného Eurona?

 

Nepřeháním, když řeknu, že všechno. Tedy pro mě všechno. Díky Euroně se totiž můj život nijak zásadně nezměnil. Ano, nemůžu se scházet s přáteli a musím nosit roušku. Ale nemusím - a nemusela jsem - sedět doma s 60% platem, děsit se, co s dětmi, když nemají školu a dělat si starosti, zda zkrachuje mé podnikání. Případně jestli zkrachuje zaměstnavatel a budu bez práce. Díky Euroně se mě koronakrize víceméně nedotkla. Práci bez problémů dělám online, což jsem do jisté míry dělala vždycky a vše funguje, jak má. Jsem za to neskutečně vděčná. Euroně, ale i sobě. Nebylo to totiž a není zadarmo, je za tím 5 let práce, ale stálo to jednoznačně za to.

 

Celý svůj život zastávám názor, že náš osud určují naše volby. Že nejsme oběti okolností, ale tvůrci. Někteří si to uvědomujeme, někteří ne, ale to na věci nic nemění. Vždycky mi bylo zásadně proti mysli nechat sebou vláčet okolnostmi a stěžovat si na poměry. Miluji svobodu a svoboda, to je především zodpovědnost, ochota nést důsledky svých rozhodnutí. Proto jsem si před lety Euronu vybrala - líbilo se mi, že to, zda se mi bude dařit a kolik budu vydělávat, je jen na mně, ne na šéfovi, na tom, komu vlezu do zadku a komu jsem, nebo nejsem sympatická. Jenom na mně samotné.

 

Také se mi líbilo, že je Eurona česká firma. Vždycky jsem ráda podporovala šikovné české lidi a pan Lukáš Černý, majitel a šéf, šikovný opravdu je a navíc slušný člověk. To vše jsem si zjistila před tím, než jsem se pro Euronu rozhoda - v době internetu si podobné informace může jednoduše vyhledat každý, kdo alespoň trochu kamarádí se strýčkem googlem :).

 

Dnes jsem dvojnásob ráda, že jsem si vybrala českou firmu. České firmy a čeští podnikatelé jsou právě ti, kteří teď potřebují podpořit co nejvíc. Takže, pokud můžeme, objednávejme si jídlo z restaurací, udělejme si dovolenou v tuzemsku, nakupujme české výrobky - prostě pomáhejme si. Zvládli jsme si pomáhat, když chyběly roušky, věřím, že si pomůžeme i teď.

 

Je-li vám blízká myšlenka, že za své štěstí jsme zodpovědný každý sám a máte chuť si vybudovat něco svého s českou firmou, ozvěte se mi. Můj tým je otevřený pro každého, kdo chápe, že svoboda, štěstí a úspěch nejsou jen pro pár vyvolených, ale pro všechny, kteří jasně vědí, co a proč chtějí a jdou si za tím. Nikdy jsem nebyla "přemlouvač" a "tlačič", odjakživa spolupracuji jen s těmi, kteří o to stojí, mají to srovnané v hlavě a vědí, čeho v životě chtějí dosáhnout. Takové pak nezaskočí nejen koronakrize, ale ani žádná jiná krize. A vlastně ani život sám.

 

 

 

Pokud vás možnost spolupráce s Euronou a se mnou zaujala, napište mi na pavlina@vonavybyt.cz, nebo zavolejte na 602 272 177. Můžeme to probrat jak telefonicky, tak osobně třeba u kávy hned, jak nám otevřou kavárny a restaurace :).

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny 

Pokud máte chuť budovat si něco svého a pro sebe, a zároveň máte pocit, že jsem pro vás ten správný člověk, napište mi na pavlina@vonavybyt.cz, nebo zavolejte na 602 272 177. Můžeme to probrat jak telefonicky, tak osobně třeba u kávy.

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny 



Více zde: https://www.vonavybyt.cz/novinky/

Pokud máte chuť budovat si něco svého a pro sebe, a zároveň máte pocit, že jsem pro vás ten správný člověk, napište mi na pavlina@vonavybyt.cz, nebo zavolejte na 602 272 177. Můžeme to probrat jak telefonicky, tak osobně třeba u kávy.

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny 



Více zde: https://www.vonavybyt.cz/novinky/