Šťastná kočka

03.05.2017 19:52

To, že je většina koček žijících u milujících páníčků šťastná, je celkem jasná věc. Občas se ovšem stane, že může být nešťastný páneček. Proč? Protože kočička nemusí vždycky spořádaně chodit jen na svůj záchod, a odstranit takové voňavé nadělení tak, aby zvířátko použité místo nezačalo používat jako alternativní toaletu, může být občas i pěkný oříšek. Proto jsem s velmi uvítala existenci přípravku s příznačným názvem Šťastná kočka. A copak umí?

Zde jedna zkušenost za všechny (podělila se kolegyně Danielka Šiknerová): Tento přípravek jsem začala používat s příchodem koťátek naší kočky, která je zvyklá být venku. Jedno kotě se nám však ze začátku nedařilo naučit vykonávat potřebu venku, tak se čas od času stalo, že měla svá místečka u nás doma. Koupila jsem tento přípravek a po úklidu vždy vyčistila ještě tím. Funguje perfektně. Místo vydezinfikuje a kočka na něj opětovně opravdu nejde.

TIP NAVÍC: Lze použít i na počůranou matraci od dětí, pokud ji nemůžete hned vyprat. Stačí přestříkat a hotovo, situace zachráněna :).

NAKUPUJTE ZA VELKOOBCHODNÍ CENY - uveďte vstupní heslo pro hosta 420-8371524955

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny