Švestkový olej v péči o pleť

18.12.2023 17:21

Jeden z mých nejzamilovanějších, nádherně voní po mandlích a marcipánu. Patří mezi lehce vstřebatelné oleje, které nezanechávají pocit mastnoty. Po aplikaci je pokožka sametově hebká, hydratovaná bez mastného filmu.

 

Je vhodný pro zralou, suchou i citlivou pleť, pomáhá také při pigmentových skvrnách na obličeji a rukou. Stojí za vyzkoušení, i pokud vás trápí tmavé kruhy pod očima nebo vrásky. Švestkový olej neucpává póry, je tedy možné použít ho i na pleť smíšenou a problematickou. Doporučuje se i pro děti, protože kůži jemně zvláčňuje.

 

TIPY:

 

  • Pleť: Nanášejte na pleť navlhčenou vodou. Stačí pár kapiček – já používám 3 – 4 na celý obličej a krk, takže opravdu šetřete a nebojte se s množstvím experimentovat Můžete ho použít ráno jako podklad pod make-up i večer jako anti-age péči, je to přírodní výživná alternativa k pleťovému krému. Švestkový olej můžete použít i při odstraňování make-upu. Stačí pár kapek nanést na navlhčený a vyždímaný tampónek a odstranit make-up či zbylé nečistoty. Následně opláchněte tepou vodou a osušte obličej ručníkem.
  • Vlasy: Olej se používá při vlasových zábalech nebo ho stačí vetřít do vlhkých vlasů, nechat působit a poté vlasy umýt. Ochrání je před vysycháním a skvěle je vyživí.

 

Za studena lisovaný švestkový olej v bio kvalitě můžete objednat zde. Pro získání velkoobchodních cen nezapomeňte zadat při první objednávce Eurona ID 420-8371524955.

 

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny