U Eurony může být úspěšná každá žena. Opravdu?

20.06.2019 16:09

Když jsem s Euronou v dubnu 2015 začínala, měla jsem jednoznačně nastavené, že budu top manažerka a fascinovalo mě, že jsem se dostala někam, kde může uspět opravdu každý. Že není nutné nést riziko jako při začátku podnikání, brát si úvěr ani nic podobného. Postupem času jsem tu představu přehodnotila a růžové brýle prvotního nadšení odložila.

Ne, není to proto, že by tam byl nějaký skrytý "háček" nebo něco, co mi na začátku bylo zatajeno. A ano, u Eurony můžete být úspěšná a nemusíte k tomu mít dvě vysoké školy, deset let zkušeností s obchodem a marketingem a plynně hovořit minimálně třemi cizími jazyky. Přesto je ale několik zásadních věcí, které vám musí být vlastní a bez kterých být úspěšná prostě nelze. O tom jsem po těch čtyřech letech práce s lidmi stoprocentě přesvědčená.

Co je tedy nutné, když chcete mít úspěch?

  1. Vědět, PROČ to chcete a být si tím jistá. Tohle je asi to nejzásadnější. Když nevím, proč něco chci a dělám, vzdám to při prvním neúspěchu. A ten potká každého, protože prostě v životě nejde nic pořád jen skvěle. V práci to je stejné.
  2. Brát to jako práci. Ať si říká kdo chce co chce, JE to práce a nejsou to peníze zadarmo. Je prima opustit zaměstnanecké myšlení, pokud ho máte, a začít o sobě přemýšlet jako o osobě, která tady je sama za sebe a dělá to pro sebe. Ne pro Euronu ani pro mě, pokud jste v mém týmu, ale pro sebe. Vy si chcete něco vybudovat, vy pro to musíte něco dělat. Denně, pravidelně, ne jednou za uherský rok, když máte pocit, že je zrovna čas. Všichni máme k dispozici 24 hodin denně a je otázkou našich priorit, čemu ho věnujeme. 
  3. Přestat se vymlouvat. V dnešní době totiž už nikdo není moc zvědavý na nějaké výmluvy a vždycky se vyplatí jednat na rovinu a držet slovo. Buď víte, co chcete a proč (viz výše), pak si za tím jdete a něco pro to děláte, nebo ne a nemá smysl se trápit. Určitě je lepší si přiznat, že Eurona teď není vaše priorita, než se vymlouvat na nedostatek času, malé děti, velké horko, prázdniny nebo blížící se Vánoce.
  4. Začít. Realita je taková, že většina lidí skončí dřív, než vůbec začne. Takže přestaňte spekulovat, zda máte dostatečné znalosti, hloubat nad tím, jestli vám to půjde, vymýšlet, zda náhodou nebydlíte na špatném místě, nemáte kolem sebe divné lidi a zabývat se milionem důvodů, proč by to nemělo jít. Nejlepší je v téhle fázi prostě zvednout zadek a pustit se do toho.
  5. Opustit myšlení zaměstnance a být trpěliví. Uvědomte si, že si budujete svůj byzys, nenastupujete do zaměstnání. Když začnete podnikat, je pravděpodobné, že budete nějaký čas "v červených číslech" a každý příčetný podnikatel s tím počítá. S Euronou v červených číslech nebudete, ale rozhodně vás to během měsíce neuživí. Zaměstnání ano, dostanete pevný plat a za deset let ho možná budete mít o pár tisíc vyšší. U Eurony si budujete svoje, začínáte stejně jako podnikatel od nuly, ale za deset let můžete být finančně tam, kam byste se v zaměstnání nikdy nedostali. Říkám "můžete", protože to je opět na vás. Kolik energie, času a zájmu investujete, tolik se vám vrátí. Takže za těch deset let můžete mít měsíčně sto tisíc stejně jako dva. 
  6. Přijmout zodpovědnost sám za sebe. Může to znít nadneseně, ale je to tak. S Euronou nemáte žádného zaměstnavatele, který vám zaplatí za to, že se každý den někam dostavíte a strávíte tam pět dní v týdnu osm hodin denně. Také nemáte žádného šéfa, od kterého dostanete přesné instrukce, co a kdy dělat. Neznamená to samozřejmě, že se nemáte na koho obrátit, má pomocná ruka je lidem z mého týmu vždy k dispozici, ale nakonec to je vždycky na nich, zda chtějí nebo ne. Když se vám nedaří, nemáte to na koho svést, musíte si na férovku přiznat, že je to vaše zásluha a udělat to znovu a jinak.

Tak co myslíte, můžete být u Eurony úspěšná? Pokud máte pocit, že ano a že bych mohla být ten správný člověk, který vám v tom pomůže, ozvěte se mi na mail pavlina@vonavybyt.cz nebo zavolejte na 602 272 177. Můžeme to probrat jak telefonicky, tak i osobně třeba u dobré kávy.

 

 

Chcete nakupovat za velkoobchodní ceny? Při nákupu ve firemním e-shopu zadejte při vyplňování dodacích údajů (adresa apod.) heslo pro hosta 420-8371524955, nebo mi napište na pavlina@vonavybyt.cz. Ráda vám zkontroluji, zda získáte při své první objednávce veškeré možné dárky a výhody, spočítám, kolik Kč zaplatíte po slevě a poradím se vším, co budete potřebovat :).

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny