Vyzkoušejte si univerzál!

13.10.2021 16:25

Univerzál je jeden z mých nejoblíbenějších výrobků a proto dávám jeho vzorek asi nejčastěji. Je totiž, jak už název napovídá, naprosto univerzální :).

 

K čemu můžete vzoreček použít?

  • K vyčištění mastnoty nahoře na kuchyňských skříňkách. Naneste neředěný univerzál (ideálně houbičkou) a nechte působit delší dobu. Já nechávám hodinu, někdy i dvě, když na to zapomenu. Pak stačí špínu setřít hadříkem a domýt vodou. Jde to v podstatě samo, nános mastnoty se krásně rozpustí, takže není potřeba žádné drhnutí.
  • K umytí mřížky od digestoře. Jen mi ji manžel vždycky odmontuje, položím si ji na linku na papírové utěrky a dál pokračuji jako u skříněk. Opět žádné drhnutí, je to bez práce.4
  • Na podlahu – jakoukoli kromě neošetřeného dřeva. Stačí nalít do kyblíku max. třetinu lahvičky, ideálně během napouštění vody, aby se vytvořila pěna. TIP – zkontrolujte, jak vypadá voda, až vytřete. Jestli jste měli až do nynějška pocit, že máte čistou podlahu, když ji pravidelně myjete, budete možná překvapení (vlastní zkušenost) :).

 

Ještě Euronu nepoužíváte a univerzál jste nezkoušeli? Napište si o vzoreček!

 

 

Chcete získat veškeré možné výhody? Při nákupu ve firemním e-shopu zadejte při vyplňování dodacích údajů (adresa apod.) Eurona ID 420-8371524955, nebo mi napište na pavlina@vonavybyt.cz. Ráda zkontroluji, zda vám nechybí třeba odměrky apod., spočítám, kolik přesně zaplatíte za svůj nákup a poradím se vším, co budete potřebovat :).

 

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny